Kártyáinkat úgy alkottuk meg, hogy azok napi üzenetként, gondolatébresztőként szolgálhassanak tréningek, tanácsadások során vagy akár magánemberként a hétköznapokban.

 

 

 

 

 

 

 

Siker Manufaktúra Sun 

32 lapból álló kártya, amely napi üzenetként, építő gondolatként szolgálhat felnőttek számára

Nem a sikeres ember boldog, hanem a boldog ember sikeres. Ezt a kártyacsomagot e gondolat mentén alkottuk meg. A kártyák akár napi üzenetként, akár egy-egy éppen aktuális kérdés esetén abban támogatnak, hogy ráláss és megoldást találj a helyzetedre. Előrevivő, elgondolkodtató és megoldás-orientált gondolatokkal és kérdésekkel találkozhatsz általuk. Használhatod coachként, trénerként, oktatóként, vezetőként, vagy ha segítő foglalkozásod van. Tehát, egyszerűen: ha emberekkel foglalkozol. S ha magánemberként választod ezt a kártyát, saját vezetőd lehetsz.

 

 

 

 

 

 

 

 

Siker Manufaktúra Light

32 lapból álló kártya, amely napi üzenetként, építő gondolatként szolgálhat felnőttek számára

A könnyedség még nem jelenti, hogy nincs benne mélység. Ezt a kártyacsomagot e gondolat mentén alkottuk meg. A kártyák akár napi üzenetként, akár egy-egy éppen aktuális kérdés esetén abban támogatnak, hogy ráláss és megoldást találj a helyzetedre. Könnyed, mégis előrevivő gondolatokkal találkozhatsz általuk. Használhatod coachként, trénerként, oktatóként, vezetőként, vagy ha segítő foglalkozásod van. Tehát, egyszerűen: ha emberekkel foglalkozol. S ha magánemberként választod ezt a kártyát, saját vezetőd lehetsz. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siker Manufaktúra for Kids

32 lapból álló kártya, amely napi üzenetként, építő gondolatként szolgálhat gyermekek számára

Gyermekeinkben a jövő - szokták mondani. Ezt a kártyacsomagot kifejezetten gyermekek számára alkottuk, hogy a benne szereplő pozitív megerősítések által megtalálják értékeiket, belső középpontjukat, lelki egyensúlyukat. A kártyát javasolt felnőtt (szülő, terapeuta, pedagógus, oktató) támogatásával használni, hogy annak üzenete a gyermekek számára befogadhatóbb legyen, és hogy az életükben releváns helyet találjon. Javasolt életkor: 6-99. A kártyát felnőttként is használhatod, ha szeretnél támogatást kapni abban, hogy megőrizd magadban a gyermeki tisztasággal járó értékeket.

 

Árak és rendelés

KÁRTYA TÍPUSA ÁR 1db ÁR 2db ÁR 3db
 Siker Manufaktúra for Kids 5.900,-  11.000,- 16.000,- 
Siker Manufaktúra Sun illetve Light 6.900,- 13.000,- 19.000,-
Siker Manufaktúra for Kids és Sun vagy Light   12.000,-  
Siker Manufaktúra for Kids és Sun és Light     18.000,-

 

 

 

 

 

 

Az árak a postaköltséget nem tartalmazzák. Személyes átvétel lehetséges, vagy előzetes átutalást követően futárszolgálattal szállítjuk ki a kártyákat. (1db kártya kb. 100gr)


A kártyákat megrendelheted e-mailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.