Hisszük, hogy "sorsunkat nem az formálja, ami történik velünk, hanem az, mit szólunk hozzá" (Marie von Ebner-Eschenbach). Ez egyfajta nézőpontváltást igényel. Ahogy a mondás is tartja, a saját fánktól nemigen látjuk az erdőt. A külső nézőpont abban segít, hogy ráláss az elakadásodra, és támogat abban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb megoldást. 

Coaching és Objektív Személyiségelemzés - hagyományos és alternatív módszerekkel ötvözve - az Érzelmi Tudatosság mentén. 
 

Coaching

Csak a megfelelő kérdést kell feltenni, hogy rálássunk arra, hol tartunk, merre indultunk és hogy az a mi utunk-e. Hogy ezen az úton milyen belső erők és képességek segíthetnek bennünket. Hogy ezeket az erőket felismerjük, s alkalomadtán használni is tudjuk. Sikerességünk nagyban függ a megfelelő önértékeléstől és kiegyensúlyozott magánéletétől. Éppen ezért a business és life coaching elemeit együttesen használjuk.

Nem a felszínt kapargatjuk, hanem valós megoldásokkal segítünk a siker útján.

Foglalkozunk :
- életpálya tervezéssel
- kiégéssel, elakadásokkal
- önmenedzsmenttel
- döntések előkészítésével
- személyes hatékonysággal
- munka-magánélet egyensúlyával
- vezetővé válás kérdéseivel
- önbecsülés erősítésével
- konfliktushelyzetek feltérképezésével

Díjak:
Life coaching 1 alkalom 60perc 15.000Ft
Business coaching - árajánlat szerint

Dénes Évi 70/347-44-47
Farkas Zsuzsi 30/935-90-23

Yoga coaching

A Yoga coaching egyszerűsége abban rejlik, hogy megengedő vagyok. Te irányítasz úgy, hogy mégis együtt irányítunk. Beszélgetünk, térképezünk, megoszthatsz velem bármit. Nem tanácsot adok, csak kérdezek. Aztán mozgunk… Mert amilyen játszmát a jógaszőnyegen lejátszol, azt az életben is megcsinálod. Minden játszma az életedből megjelenik a jógaszőnyegeden. Igazából bárhol. Ha mindent egyszerre akarsz, nem figyeled a határaidat. Ha félsz, inkább kikerülöd, és azt mondod, hogy nem tudom. Te hova tartozol?

Ha akarsz futok veled kifulladásig, ha nem bírom kísérlek rollerrel vagy biciklivel, legrosszabb esetben autóval. A probléma elől nem menekülhetsz el, bármit csinálsz, bármilyen gyors vagy, bármilyen a technikád, a probléma, amíg meg nem oldod, ott van benned. Ha nem akarsz sportolni, „csak” beszélgetünk.

Díjak:
1 alkalom 60perc 15.000Ft

Farkas Zsuzsi 30/935-90-23

Objektív személyiségelemzés

Rengeteg személyiségelemzési módszer és program van, amely támpontot ad önmagunkkal kapcsolatban. Megmutatják erőforrásainkat, lehetőségeinket, akadályainkat. Azonban ezek nagy része önkitöltős, önértékelő kérdőív. Tartalmazza tehát a valódi személyiségjegyeink mellett a torzult énképünket is, amelyet a korábbi traumák és/vagy velünk szemben támasztott elvárások kapcsán hordozunk.

Az objektív személyiségelemzés nem önértékelésen alapul, hanem többféle alternatív módszert használva segíti az önmegértést: kik vagyunk, milyen lehetőségekkel, kihívásokkal, tanulnivalókkal születtünk, hogy mi dolgunk a világban, s hogy mindezekhez milyen eszközöket "kaptunk".

Objektív személyiségelemzésünk segít megérteni az egyén:
- lehetőségeit, képességeit
- kihívásait
- tanulnivalóját
- megvalósítandó feladatát
- személyiségének működését
- terhelhetőségét, stresszokozó tényezőket
- kommunikációs és motivációs minőségét
- emberi kapcsolatait

Az elemzés hanganyagra felvehető. 

Az elemzés nem aktualitás, hanem egy életre szóló használati útmutató önmagadhoz.

Díjak:
Egyéni elemzés 2 óra 40.000Ft
2 fős elemzés összevetéssel (kb 2 óra) 40.000Ft
3 fős elemzés összevetéssel (kb 2,5 óra) 50.000Ft
4 fős elemzés összevetéssel (kb 2,5 óra) 50.000Ft
5 fős elemzés összevetéssel (kb 3 óra) 60.000Ft

Ismétlő alkalom (60 perc) 15.000Ft

Dénes Évi 70/347-44-47

 

A változáshoz Rád van szükség.