Dénes Évi

​Coach, tréner, közgazdász
Kommunikációs tanácsadó

Író

bemutatkozom »

Farkas Zsuzsi

Business coach, tréner
HR specialista

Master Yoga Teacher

bemutatkozom »

 

Ma már nem elég teljesen racionálisan, kizárólag a hagyományos módon és módszerekkel kiokoskodni, kiagyalni a megoldásokat. Azok, akik nyitottak arra, hogy más nézőpontból is ránézzek a kérdésükre, problémájukra, kihívásukra, hamarabb találnak hatékony megoldást, és közben kevesebb veszteség éri őket és a rendszert, amiben vannak.

Mit jelent ez? A kizárólag bal agyféltekés módszerek mellett jobb agyféltekés eszközöket is használva, a kettőt ötvözve érünk el eredményt. Ügyfeleink közben rájönnek, a problémamegoldás nem csak fájdalmas és küzdelmes lehet. Lehet élvezni is. Sőt, aki egyszer megtapasztalta ezt a komplex megközelítést, egyfajta "másik nézőpont" szerinti non-konform látásmódot, valamiféle módon az élete más területein is váratlan pozitív hatások keletkeznek.

Ha hiszel abban, hogy lépést kell tartani a változással, hogy jobb, hatékonyabb, versenyképesebb legyél, és ehhez szívesen veszel külső támogatást önmagad, a kollégáid vagy a csapatod részére, akkor válogass kedvedre az ezt a célt támogató programjaink közül.

Ha viszont úgy érzed, hogy mindent tudsz, hogy az üzleted és az életed tökéletesen működik, akkor ajánlj bennünket olyasvalakinek a környezetedben, akinek, úgy érzed, szüksége lehet ránk. Köszönjük.

Támogatást nyújtunk, ha

 • Megrekedtél és meg szeretnél újulni, rendet tenni magadban és magad körül
  • vezetőként
  • vállalkozóként
  • cégként
  • projekteddel kapcsolatban
 • Pályaváltáson, profilváltáson gondolkozol
 • Projektet vagy céget szeretnél indítani
 • Új és használható ötletekre vágysz
 • Fejlődni és tanulni szeretnél kreatívan és inspirálóan
 • A csapatodat szeretnéd elkötelezettebbé és hatékonyabbá tenni
 • A kiválóság és a jövő vállalata és vezetője szeretnél lenni
   

Rendszerünk támogatást nyújt az alábbi területeken

 • Vezetőfejlesztés másképp
 • Vezetői és személyes hatékonyságnövelés
 • Fejlesztési és training eszközök optimalizálása
 • Hatékony motivációs eszközök kiválasztása
 • People management: csoportdinamika, szervezeti felépítés, pozíciók betöltése
 • Recruitment: jelöltválasztás támogatása objektív eszközökkel
 • Assessment Center folyamatának objektív támogatása gyakornokok, pályakezdők részére
 • Szervezetfejlesztés
 • Projekt-térképezés
 • Folyamat feltérképezés, folyamat-management
 • Rejtett akadályok, korlátok feltérképezése
 • Külső és belső márkaépítés, kommunikáció

 

Feltetted már ezeket a kérdéseket magadnak? Éreztél már így?

 • Nincs mindenre időm…
 • Nem csinálhatok mindent én…
 • Mit fogok csinálni ha „beindul” az üzlet?
 • A munka mellett a családom is fontos, de nem tudom összeegyeztetni a kettőt…
 • Számíthatok-e a kollégámra, cégtársamra hosszútávon?
 • Miért nem illik ő a csapatba?
 • Jól dolgozik, de tudom, hogy nem hozza ki magából a maximumot…
 • Hogyan tarthatnám meg a jól dolgozó kollégáimat a cégnél hosszútávon?
 • Hogyan motiválhatom őket?
 • Milyen tréninget, csapatépítő napot szervezzek a kollégáimnak?
 • Eddig jól végezte a munkáját, mostanában valami baj van vele…
 • Mindent megteszek a vállalkozásomért, mégsem működik…
 • Nem tudom, hogy milyen partnert válasszak a vállalkozásomhoz…
 • JÓ VEZETŐ VAGYOK ÉN?
 • KI VAGYOK ÉN?

Hogyan tovább?

Ha egy kérdést magadénak érzel, akkor alaposan nézd át oldalunkat.
Ha két kérdéssel is egyet tudsz érteni vagy igennel felelni, nyisd ki a naptárad, és jegyezd be valamely programunkat.
Ha három vagy több kérdésben is magadra ismertél, akkor egészen biztosan nálunk a helyed, ne habozz.
Ha egyik kérdés sem érintett meg, akkor nézd meg, a környezetedben kinek tudnának segíteni a programjaink.

 

A változáshoz Rád van szükség.

 


 

Dénes Évi 
Coach, tréner, közgazdász 
Kommunikációs tanácsadó
Író

www.denesevi.hu  

 

Hiszem, az ember sosincs készen. Folyamatosan fejlődik, változik, a jobbat és többet vágyja. Hogy többé és jobbá váljon - ez elemi mozgatórugója. Ki a magánéletben, ki a párkapcsolatban, ki szülőként, ki gyermekként, ki főnökként, ki beosztottként. S most nem az önpusztító életet élőkről szólok. Hanem azokról, akik valamit jobbá szeretnének tenni. Ők tudják, hogy mindezt csakis úgy tudják elérni, ha ők önmaguk is fejlődnek, csiszolódnak, változnak.

Több, mint 10 évig dolgoztam egy multinacionális cégnél először pénzügyi területen, majd kommunikációs vezetőként. Magánemberként és munkaerőként is mindig arra kerestem a választ, hogyan működünk. Hogyan működik az ember. Több, mint száz kollégával dolgoztam napi szinten operatív, koordinációs feladatokban, és márka- illetve vállalati stratégai kommunikációs folyamatokban. Az itt szerzett vezetői, emberi és kommunikációs tapasztalatomat két lényeges tudással ötvöztem:

Az egyik, a majd több, mint 10 éve, az első akkreditált coach iskolák egyikében szerzett tudásom, amit azóta is mind magánemberként, mind a munkámban kamatoztatok. A másik pedig az elsősorban önismeretet adó és tanító két éves Lélekszerelő Oskola (2008). Játszmák, emberi kapcsolatok, önbecsapási folyamatok, viselkedésmintázatok, kommunikáció, betegségek lelki okai. Itt kaptam meg mindazt a tudást, amely coachként a még hatékonyabb eredmény elérésében segít. Azóta is tanulok és folyamatosan képzem magam alternatív személyiségelemzési és tanácsadó módszerekből. Számomra a coaching az üveg, amely keretet ad, de az érzelmi tudatosság a jó bor, amely megtölti azt.

S hogy mik születtek az évek alatt? Multi létem és két gyermek születése után két életmód központ megálmodója, tulajdonosa és vezetője, illetve egy önismereti társasjáték egyik szerzője lettem. 2017-ben megszületett a Tudatos Élet Művészete Kártyasorozatom, amely a Tudatos Párkapcsolat, a Tudatos Boldogság, a Tudatos Teremtés és a Tudatos Férfi útján kíséri azokat, akik ezt az eszközt választják az önismeret útján. 2019-ben pedig megszületett a Tudatos Nő kártyacsomag is. Illetve ebben az évben megalkottam saját önfejlesztő és megoldáskereső társasjátékomat, az inSIGHT®-ot is, amely coachok, terapeuták, trénerek kezében válik másokat támogató eszközzé. 

Ma három fő területen munkálkodom:
- objektív személyiségelemzés, coaching
- kiválóság és tehetség program mind a magánéletben, mind az üzletben
- vezetőfejlesztés hagyományos és alternatív módszerekkel

S végül, egyik szívbéli küldetésem a Férfiak támogatása.

Mindezek tökéletes kapcsolódásban vannak: akik magánemberként sikeresek (azaz boldogok), jobban teljesítenek munkaerőként is. Ottani sikereiket könnyedén transzformálják a munkájukba. Ma már a legegyszerűbb dolgokhoz is kapunk használati útmutatót. Azonban vajon önmagunkhoz ki és mikor ad nekünk. A megértés már fél megoldás. Az objektív személyiségelemzés ebben támogatja a hozzá fordulót. Innen válik tisztává és egyszerűvé a további folyamat. Legyen az magánéleti (kapcsolati, párkapcsolati) vagy hivatásbeli, üzleti vagy karrier kérdés. Az önismeret és (pár)kapcsolatok terén szerzett tudásom és tapasztalatom elengedhetetlen a munkahelyi sikerek építése szempontjából. A vezetőképzéseken, a cégeknél is EMBEREK ülnek. S mindannyiunkat ugyanaz az egy dolog visz előre. Hogy mi az? Ha találkozunk bármely formában, megtudod.

S hogy mit keresnek itt a Férfiak? Egyre több férfi talál meg elsősorban munkahelyi illetve párkapcsolati kérdésekkel. Hatékonyan, mélyrehatóan és eredményesen dolgozunk. Míg ők a bizalmukkal ajándékoztak meg, felfedeztem a Férfi Erő csodáját. Amely mindegyikükben ott van. Csak talán nem a megfelelő módon használták, s ezért nem tudták kihozni belőle a maximumot - még. De a közös munka során valamiféle láthatatlan módon visszaállnak erőközpontjukba, és ismét Lovagokká válnak. A 21. század Kerekasztal Lovagjaivá.

Vezetőképzés alternatív módszerekkel? Amikor először kísérleteztünk Farkas Zsuzsa kolléganőmmel azzal, hogy a hagyományos vezetőképzésbe a másutt alkalmazott alternatív módszereket beépítsük, nem várt eredményeket értünk el. Valami megmozdult ezekben a szervezetekben. Nem csak az elme szintjén kaptak használható tudást a kollégák és résztvevők, hanem az érzelmi mechanizmusok feltárása és megmozgatása során nőtt a belső elégedettség és elköteleződés. Nagy mértékben javult a kommunikáció és konfliktuskezelés, csapatmunka és motiváció - még ha nem is ez volt a tréningek elsődleges célja. Zsuzsival azóta is együtt dolgozunk ebben az alternatív vezetőképzésben, és bár a hagyománykövető és biztonságra törekvő piac még tart az újdonságtól, akik már dolgoztak velünk, hosszú távú partnereink lettek.

S végül, egyet sose feledj: a változáshoz Rád van szükség. 

 

 


 

Farkas Zsuzsi 
Business coach, tréner
HR specialista 
Master Yoga Teacher

www.hoppajoga.hu  

 

Nem szeretnék semmit és senkit sem megváltoztatni, csak ott lenni, segíteni és támogatni a felismerésedben. A döntést Te hozod meg, és Neked kell meglépni. Ha akarod, kísérlek az utadon és "fogom" a kezed.  

15 évig dolgoztam pénzügyi területen a bankszektorban, üzletfejlesztésben, hálózatépítésben, devizahitelezésben, kockázatkezelésben, majd a panaszkezelés területén.

Szegedi Állam és Jogtudományi karon végeztem Munkaügyi kapcsolatok szakon és akkreditált business coach és Master Yoga Teacher vagyok.

Vezetőképzés alternatív módszerekkel? Nem akartunk semmit, csak megközelíteni a megfoghatatlant, megfogható módszerekkel. Az Embert néztük nem a problémát, a megoldást kerestük nem, a megoldhatatlant elemeztük. Engedtük, hogy megérezd, elfogadd és változni akarj. Ebben rejlik a sikerünk és a különlegességünk.

Master Yoga Teacherként több nagy vállalat munkavállalóinak felfrissülését, stresszoldását, illetve  mindennapjait próbálom szebbé tenni. Partnereim közé tartozik  CIB Bank, Budapest Airport, Városliget Zrt., NAK.

Önálló tanárképzéseket, oktatóképzéseket vezetek évek óta, ahol az elméleti tudás átadása mellett egy mélyebb önismereti útra vezetem az embereket.

A mozgás az életünk fontos része, hiszen minden sikeres embernek szüksége van a fizikai kikapcsolódásra, mely a szellemi erejét, a logikáját és a kitartását is igénybe veszi. Erre az egyik legjobb módszer a sport. Céges tréningjeinken, csapatépítéseken elfogadjuk és előtérbe helyezzük a mozgást, a sportot zárt és szabadtéren is, egyedi igények figyelembevételével. Részletes ajánlatot személyes egyeztetés és igényfelmérés után tudunk adni.

Filozófiám, hogy bármennyire is szeretnéd is a 100%-ot nem egy alkalommal kapod meg. Pedig mindig próbálunk a maximum felett teljesíteni. Mert a képzés/tréning/coaching amin részt veszel az egészből 25%. Rajtad múlik, mit kezdesz vele. Feldogozod és kommunikálsz a Társaiddal akkor a közös fejlődés újabb 25%. Akarsz-e változni? Ha igen újabb 25%. Ez így már 75% a sikerből. A többi az a maradék 25% azon múlik, hogyan alkalmazod az eddig tanultakat a mindennapjaidban. Így lesz meg a 100%.